- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldo ispunio obećanje i video Dušanov kraj na početku Majamija /foto/

© AP Photo / Radivoje PavicicDušan Lajović
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2024
Pratite nas
Srpski teniser Dušan Lajović okončao je učešće na Mastersu u Majamiju već na samom startu. Od njega je u dva seta bio bolji Francuz Gael Monfis rezultatom 7:6, 6:4 i naredni rival biće mu Džordan Tompson.
U meču koji je trajao 90 minuta, francuski veteran produžio je pobednički niz u duelima sa Srbinom od kog je u sva tri navrata bio uspešniji.
Interesantno, na tribinama u Majamiju našao se legendarni Brazilac Ronaldo koji je pre nekoliko dana obećao Gaelu Monfisu kada su se sreli na jednom događaju da će doći da pogleda njegov meč, što je i učinio.
Srpski teniser Dušan Lajović morao je već u ranoj fazi meča, u drugom gemu, da spasava brejk loptu koju je iznudio Monfis.
Izvukao se tada 52. reket planete i do kraja prvog seta igralo se gem za gem, sve do 12. kada je Francuz ponovo zapretio brejk, ujedno i set loptom, ali je Duci opet „preživeo“ taj napad.
Ipak, Srbin je izgubio prvi set posle tajbrejka rezultatom 7:5.
U nastavku susreta viđena je velika borba Lajovića i Monfisa, a sve je s tribina pratio „El Fenomeno“ koji je na kraju video pobedu Monfisa rezultatom 6:4 u drugom setu, za plasman u narednu rundu Mastersa u Majamiju, dok je za Lajovića turnir završen već na početku.
Legendarni fudbaler Dušan Dule Savić i ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2024
SPORT
Čestitke – Lavrovu za rođendan, a Duletu za 52 godine u Crvenoj zvezdi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala