- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čestitke – Lavrovu za rođendan, a Duletu za 52 godine u Crvenoj zvezdi

© Foto : Ustupljeno SputnjikuLegendarni fudbaler Dušan Dule Savić i ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov
Legendarni fudbaler Dušan Dule Savić i ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2024
Pratite nas
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov proslavio je 74. rođendan na dan kada je „Zbornaja komanda“ ubedljivo savladala Srbiju u prijateljskom meču „bratskih naroda“ odigranom na stadionu „Lav Javšin“.
Brojne čestitke sa svih strana stigle su Lavrovu, koji se na stadionu srdačno pozdravio sa legendarnim golgeterom Crvene zvezde Dušanom Duletom Savićem, koji je danas proslavio 52 godine otkako je započeo svoju karijeru u Crvenoj zvezdi.
Dušan Savić koji je ostavio neizbrisiv trag u crveno-belom dresu, odigrao je probnu utakmicu za Zvezdu 21. marta 1972. godine, posle čega je priključen klupskom podmlatku Zvezde.
Dve godine kasnije Dule je postao prvotimac Crvene zvezde.
Simbolično, Dule je proslavio 52 godine u Zvezdi na 74. rođendan Lavrova, a sve to u danu kada su se u spektakularnom meču odigranom u Moskvi sastale Rusija i Srbija. „Zbornaja komanda“ je sa igračem više uspela da nadigra Piksijeve Orlove sa ubedljivih 4:0.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala