- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Heroj iz Manile zabrinuo Pešića

© Sputnik / Lola ĐorđevićFilip Petrušev
Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2024
Pratite nas
Srpski košarkaš iz Olimpijakosa Filip Petrušev pauziraće dve ili tri nedelje zbog povrede kolena, objavio je portal Jurohups. Sigurno je povreda zabrinula Svetislava Pešića, ali je jedan od heroja iz Manile dobro prošao.
Kako se navodi, povreda kolena, koju je reprezentativac Srbije zaradio u meču protiv Asvela u četvrtak uveče nije teže prirode, ali će ga odvojiti od terena dve do tri nedelje.
U prvi mah se činilo da bi Petrušev mogao da bude odvojen od parketa mnogo duže. Čak i da bi zbog neke potencijalne teže povrede mogao da bude pod znakom pitanja za potencijalni put na Olimpijske igre.
Sve to znači da će Petrušev sigurno preskočiti gostovanje Olimpijakosa u Beogradu gde bi sledećeg četvrtka, u meču 32. kola Evrolige trebalo da igra sa Partizanom.
U ovoj sezoni, Petrušev u Evroligi ima prosek od 5,5 poena i 3,2 skoka.
Naravno, sada preostaje da se Petrušev na vreme oporavi i da kada dođe vreme za Olimpijske igre bude spreman. Pa da potom odluka bude na selektoru Svetislavu Pešiću oko toga da li će košarkaša Olimpijakosa staviti na spisak. A ne da spisak kroje povrede.
Pamtiće se partija Petruševa protiv Litvanije na Svetskom prvenstvu kada je bio odličan u četvrtfinalu i tako pomogao Orlovima da odu u borbu za medalje.
Nije uspeo da se dokaže u NBA ligi, ali zato sada traži sreću u Olimpijakosu.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2024
SPORT
Zašto Novak nije gledao Srbiju i Rusiju?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala