- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Orlovi“ odleteli za Rusiju/foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaler Dušan Tadić
Fudbaler Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2024
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Srbije odletela je u sredu u jutarnjim satima za prestonicu Rusije – Moskvu, gde će dan kasnije od 18 sati po našem vremenu na „VTB Areni“ odigrati prijateljski meč sa „Zbornaja komandom“.
I dok je selektor Dragan Stojković Piksi, koji je najavio promene u sistemu igre i prelazak sa trojice na četvoricu u poslednjoj liniji tima, delovao poprilično ozbiljno, fudbaleri Srbije, predvođeni kapitenom Dušanom Tadićem i najboljim strelcem u istoriji Aleksandrom Mitrovićem bili su izuzetno raspoloženi, što se videlo po osmehu na njihovom licu.
Piksi je u ponedeljak u Kući fudbala okupio Orlove za predstojeći „bratski dvoboj“ u Moskvi, a u utorak je Nikola Milenković dobio „zeleno svetlo“ da napusti bazu nacionalnog tima kako bi otputovao za Italiju i prisustvovao sahrani izvršnog direktora Fiorentine Đuzepea Džoa Baronea, koji je preminuo u 57. godini i to dan uoči rođendana. Operacija srca nije protekla kako je trebalo i on je završio na aparatima za održavanje u životu.
Kako je Milenković aktuelni član kluba iz Firence, kroz koji je prošao veliki broj srpskih fudbalera, tako je Nikola osetio potrebu da ode i da predstavlja Srbe na sahrani direktora Fiorentine.
Što se tiče utakmice Srbije u Rusije u Moskvi, Orlovi će biti lišeni usluga Dušana Vlahovića koji ima problema sa leđima, iz privatnih razloga selektoru je otkazao i Matija Nastasić, dok se Miler Svilar zahvalio i više neće braniti za Srbiju.
Miloš Krasić,  - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2024
SPORT
Legenda Srbije i ruskih „armejaca“ za Sputnjik: „Jedva čekam spektakl u Moskvi!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala