- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Ministar odbrane Crne Gore: Detaljno ćemo analizirati istraživanje o podršci članstvu u NATO

© AFP 2023 / Savo PRELEVIC /Podizanje crnogorske zastave u sedištu NATO-a
Podizanje crnogorske zastave u sedištu NATO-a - Sputnik Srbija, 1920, 15.03.2024
Pratite nas
Ministar odbrane Crne Gore Dragan Krapović rekao je na današnjoj sednici Odbora za bezbednost i odbranu da će resor kojim rukovodi detaljno analizirati poslednje istraživanje koje se odnosi na podršku građana članstvu u NATO, i poručio da će u skladu sa tim i drugim relevatnim podacima uskladiti strategiju.
Krapović je kazao da su evidentne razlike u istraživanju koje su rađene u više navrata u poslednjih 18 meseci, a koje se konkretno odnose na procenat podrške članstvu u NATO-u.
"Verujem ovom istraživanju, verujem da su ga radile kredibilne institucije i organizacije. Moramo imati u vidu da se ovakva istraživanja rade na određenoj, brojčano limitiranoj grupi kroz određenu metodologiju koja ne mora uvek biti tačna. U nekim istraživanjima je podrška članstvu u NATO-u veća. Istraživanja su dobra i treba ih uzeti u razmatranje o komunikaciji sa javnošću. Mi ćemo i ovo istraživanje u Ministarstvu odbrane detaljno analizirati i naravno u skladu sa tim i drugim relevatnim podacima uskladiti našu strategiju, i rekao bih u kontinuitetu doprinositi da Crna Gora kao mala država ima određeni strepen sigurnosti u globalnim previranjima kroz članstvo u ovom trenutku najjačem vojno političkom savezu na svetu", kazao je Krapović, prenosi RTCG.
Zastave NATO i Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 15.03.2024
REGION
Pada podrška: Sve više građana za izlazak Crne Gore iz NATO
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala