- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šok u Humskoj – Partizan „preživeo“ Zvezdu, pa izgubio od Napretka /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Partizana Igor Duljaj
Trener Partizana Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2024
Pratite nas
Partizan je potpuno neočekivano izgubio od Napretka iz Kruševca u 25. kolu Superlige Srbije, a jedini gol u meču postigao je Andrija Majdovac u 33. minutu.
Šokirao je Humsku Majdovac tim pogotkom, nakon što se najbolje snašao u petercu domaćina sa direktnim čuvarom „na leđima“ i surovo je kaznio smušenu reakciju kompletne odbrane crno-belih.
Bezidejno i loše delovao je Partizan u prvom poluvremenu u kom nije uspeo da pronađe put do gola Kruševljana. Samed Baždar imao je izglednu priliku posle centaršuta Stojkovića u 41. minutu, da bi pokušao petom, čime je razbesneo saigrače i trenera Igora Duljaja.
Pokušao je Duljaj u drugom poluvremenu da promeni stvari uvođenjem „sveže krvi“. Ušao je Gajas Zahid koji je bio odličan u derbi protiv Crvene zvezde prošle nedelje (2:2), umesto Denila Kastilja.
Upravo je Gajas Zahid uzdrmao prečku u 63. minutu, a prethodno je u 56. minutu stativu sa dva metra pogodio Baždar.
Partizan je tražio penal u 69. minutu nakon sudara Nemanje Nikolića i golmana Savića na ivici šesnaesterca Napretka. Usledila je komunikacija sudije sa VAR sobom, posle čega je arbitar Nikola Radaković poručio da se igra nastavi.
Činjenica je da su crno-beli u drugom poluvremenu izgledali daleko bolje, ali im je nedostajala sreća kako bi stigli bar do boda protiv inspirisanog Napretka. Partizan je ostao na prvoj poziciji sa bodom više u odnosu na ljutog rivala Crvenu zvezdu, koja svoj meč 25. kola igra od 19 sati u Nišu protiv Radničkog.
Vladimir Ivić - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2024
SPORT
„Šok i grom iz vedra neba – nezamislivo“: Ruska legenda o Ivićevom otkazu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala