- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Šok i grom iz vedra neba – nezamislivo“: Ruska legenda o Ivićevom otkazu

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaVladimir Ivić
Vladimir Ivić - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2024
Pratite nas
Bivši vezista španske Selte i moskovskog Spartaka Aleksandar Mostovoj priznao je da je za njega odlazak Vladimira Ivića sa mestra trenera Krasnodara „grom iz vedra neba“. Dodao je i da ne razume takvu odluku.
Inače, u ruskim fudbalskim krugovima se pominje i priča da bi Ivić mogao da ode u Spartak iz Moskve gde se stolica drma Žilu Abaskalu.

„To je šok, kao grom iz vedra neba. Ovakav otkaz uopšte ne razumem. Ivić nije u Krasnodaru, ali je Abaskal i dalje u Spartaku. Kako? Ovo je jednostavno nezamislivo“, rekao je Mostovoj.

Potom je dodao:
„Prošle sezone Krasnodar je stigao do finala Kupa Rusije i sada se bori za osvajanje šampionata. Ali, tamo Galicki donosi odluke, on zna bolje“, rekao je 55-godišnji bivši fudbaler.
Ivić je bio najbolji tener jesenjeg dela šampionata u Rusiji i bio je na prvom mestu sa dva boda više od Zenita i Dinama iz Moskve. Onda je na svom terenu remizirao sa Rubinom, koji je na sedmom mestu, a potom je izgubio na gostovanju Rostovu.
Kap koja je za čelnike Krasnodara prelila čašu bio je poraz od Himkija u šesnaestini finala Kupa Rusije od 2:0 u utorak.
Ostaje da se vidi gde će Ivić nastaviti karijeru. Pominje se da će Krasnodar na ime otkaza morati da mu plati 1.500.000 evra.
Svakako će srpskom treneru značiti činjenica da je dobio javnu podršku od strane legendarnog ruskog fudbalera Mostovoja.
Vladimir Ivić - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2024
SPORT
Bajka završena otkazom – Srbin više nije trener Krasnodara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala