- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak posle pobede: „Tražio sam šifru“

© AP Photo / Mark J. TerrillNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2024
Pratite nas
Posle pobede u drugom kolu mastersa u Indijan Velsu, Novak Đoković odao je priznanje protivniku Aleksandru Vukiću, a potom je istakao da je srećan što je posle pet godina ponovo deo teniskog raja.
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, upisao je prvu pobedu posle pola decenije na mastersu u Indijan Velsu protiv Aleksandra Vukića (6:2, 5:7, 6:3). Protivnik je u drugom setu igrao perfektno pa je srpski as imao i problema tokom ovog meča.
„Igrao je sjajno, zaslužuje veliki aplauz, videli ste reakciju publike kada je izlazio sa terena. Kvalitet je bio zaista visok, pogotovo u drugom setu, igrao je neverovatne forhende, jako je dobro servirao, bilo je teško proći kroz nega. Išao je na udarce, puštao je ruku, pokušavao sam da pronađem šifru. Kada sam napravio brejk osetio sam da mogu da priđem i završim u velikom stilu“, rekao je Novak posle pobede.
Potom se prvi reket sveta osvrnuo na svoj povratak u Indijan Vels.
„Neverovatno je vratiti se, baš je dugo pet godina, mnogo dugo za tenisera, ali u isto vreme deluje kao da je bilo juče. Povezujem se sa publikom, vrlo brzo se to vrati. Sjajno je videti tu strast i pošovanje za tenis i tenisere, sjajno je biti u teniskom raju“, poručio je Novak.
U trećem kolu prvog mastersa u sezonu Đoković igra protiv Italijana Luke Nardija. Tok susreta između Novaka Đokovića i Aleksandra Vukića mogli ste da pratite uživo uz Sputnjik.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2024
SPORT
Novak posle pola decenije slavio u Indijan Velsu – najbolji kad je najteže!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala