- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vratio se stari Alkaras – Španac počistio Feliksa sa terena

© AP Photo / Ryan SunKarlos Alkaras
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2024
Pratite nas
Karlos Alkaras, španski teniser, plasirao se u osminu finala mastersa u Indijan Velsu pobedom nad Feliksom Ože-Alijasimom, kanadskim teniserom, rezultatom 6:2, 6:3.
Ne igra od početak sezone Karlos Alkaras onako kako se od njega očekuje, nema pobede koje se od njega očekuju, ali Indijan Vels vrlo lako može da bude njegova odskočna daska za ovu sezonu.
Meč španskog i kanadskog tenisera mogao je da predstavlja epsku borbu kada se uzme u obzir da Alkaras ne igra najbolje, a Feliks mora da se probudi, ali ispostavilo se da nijedna od te dve pretpostavke nije tačna.
Karlos je od samog starta igrao odlično, a Feliks kao i u poslednje vreme izuzetno mlako. To je rezultiralo time da u petom gemu vidimo brejk Španac, a potom i njegov najbolje odigrani set od početka sezone.
Protivniku je dopustio samo dva gema i trudio se da konstantno on bude taj koji diktira tempo, a isto je preneo i na drugi set.
Alkaras je odmah napravio brejk i tako sebi olakšao posao, a kanadski teniser sa druge strane nije uspeo da stigne ni do brejk lopte.
Na kraju, daleko brže nego što se očekivalo Alkaras se plasirao u osminu finala gde igra protiv Mađara Fabijana Marzošana.
NBA košarka - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2024
SPORT
Umesto lopte u NBA se pod pazuhom nosi – šahovska tabla
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala