- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin Mile „zaključao“ gol u Rimu – Tadić zapečatio pobedu Fenerbahčea

© AP Photo / Alessandra TarantinoMile Svilar
Mile Svilar - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2024
Pratite nas
Fudbaleri Rome pobedili su na domaćem terenu ekipu Brajtona sa 4:0 (2:0) u prvom meču osmine finala Lige Evrope. Srpski golman Mile Svilar bio je odličan i sačuvao je mrežu Vučice na ovom duelu.
Golove za italijanski tim postigli su Paulo Dibala u 13. minutu, Romelo Lukaku u 43. minutu, Đanluka Manćini 64. minutu i Brajan Kristante u 68. minutu.

Pamtiće se i odbrane MiletaSvilara kada je u dva navrata skinuo zicer Daniju Velbeku.

U ostalim utakmicama osmine finala ekipa Karabaga je remizirala sa ekipom Bajer Leverkuzena sa 2:2, koji je tako ostao neporažen u svim takmičenjima od početka sezone, dok je Liverpul na gostovanju u Pragu pobedio Spartu sa 5:1. Milan je nadigrao Slabiju iz Praga sa 4:2, a Luka Jović koji je ušao u drugom poluvremenu nije se upisao u strelce.
Revanš mečevi su na programu 14. marta u Brajtonu, Liverpulu i Leverkuzenu.
U Ligi konferencije Fenerbahče Dušana Tadića gostovao je Sent Žilou u Belgiji, a upravo je srpski fudbaler bio precizan sa bele tačke za konačnih 3:0 u 94. minutu utakmice.
Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva pobedili su na gostovanju ekipu Olimpijakosa sa 4:1 (3:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige konferencije. Golove za goste postigli su Eran Zahavi u 4. i 30. minutu, dok su Ido Šabar i Dor Perec bili precizni u 9. i 74. minutu. Jedini precizan za grčki tim bio je Ajob El Kabi u 13. minutu.
U ostalim utakmicama Ajaks i Aston Vila remizirali su bez golova u Amsterdamu, Molde je kod kuće pobedio Klub Briž sa 2:1 i Lil je na gostovanju bio bolji od Šturma sa 3:0.
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2024
SPORT
Monako bolji od Zvezde uz rekordera Evrolige Majka Džejmsa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala