- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dežurni krivac u novoj epizodi – „Zašto uvek ja?“

© Sputnik / Vitaliй TimkivMario Baloteli
Mario Baloteli - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2024
Pratite nas
Nema mira s Marijom Balotelijem! Nevaljali dečko evropskog i svetskog fudbala poznat po tome da pravi probleme gde god da se pojavi, što je sputalo njegov neverovatan talenat i upropastilo mu karijeru, ponovo je napravio gaf. Ovoga puta, bacio je petardu u svlačionici!
Slavila je turska Adanaspor za koju igra Super Mario, i to upravo golom bivšeg italijanskog reprezentativca iz penala protiv Karagumruka (1:0), da bi se Baloteli postarao da u svlačionici bude pravi spektakl.
Niko se nije nadao da će Baloteliju pasti na pamet da baci petardu usred svlačionice. Pojedini fudbaleri Adane nisu ni videli šta se dešava i bili su zbunjeni nakon eksplozije, dok je Mario Baloteli nakon što je bacio petardu stavio ruke preko ušiju.
Slatko se smejao i divio se svom novom gafu, nevaljali dečko evropskog i svetskog fudbala, poznat po tome da je nakon jednog od golova za Mančester siti podigao dres i pokazao majicu na kojoj je pisalo: "Zašto uvek ja?".
Ostao je upamćen po tome bivši reprezentativac Italije koji je igrao za brojne velike klubove, od Intera, preko Milana do Mančester sitija, ali nikada nije napravio karijeru kakvu je mogao, upravo zbog svih tih silnih dečačkih ispada.
Podsetimo, Mario Baloteli je svojevremeno u Mančester sitiju gađao strelicama za pikado fudbalere iz omladinskog pogona. Ispaljivao je vatromet u kupatilu i umalo je zapalio skupocenu vilu.
Sada je odlučio da "snimi" novu epizodu serije „Zašto uvek ja?“... Ali, to je Mario Baloteli, a Adana je verovatno jedan od poslednjih klubova koji je rešio da trpi 33-godišnjeg nepredvidivog napadača.
Aleksandar Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2024
SPORT
Bizarnosti slučaja „Pavlović“: Srbija u ruci, Nemačka na grani – i otkud u priči tzv. Kosovo?!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala