- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Snežne čarolije“ u Americi – Mesi i Suares se igrali, Joveljić u centru pažnje /video/

© AFP 2023 / PATRICK T. FALLONDejan Joveljić
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2024
Pratite nas
Zahuktava se sezona nove MLS lige koju je u drugom kolu obeležio pregršt interesantnih događaja i mečeva. U Solt Lejk Sitiju pao je sneg koji je „okovao“ teren, pa se igralo za čuvenom narandžastom loptom, koju je Ugo Ljoris, bivši golman Totenhem u tri navrata vadio iz mreže i nije znao šta ga je snašlo.
Pao je Ljorisov Los Anđeles rutinski 3:0 od domaćina Ril Solt Lejka, dok je Inter Majami predvođen nekadašnjim Barsinim duo-fantastikom Leo Mesi – Luis Suares „petardirao“ Orlando – 5:0 (3:0).
Mesi i Suares obojica su postigli po dva gola, Urugvajac je imao i asistenciju. Luis Suares je pogađao mrežu Orlanda već u 4. i u 11. minutu, da bi u 29. minutu asistirao Tejloru za nedostižnih 3:0.
U drugom poluvremenu Leo Mesi je s dva gola doprineo ubedljivom trijumfu Inter Majamija u 2. kolu MLS lige – 5:0. Podsetili su Argentinac i Urugvajac na stare slavne dane kada su harali Primerom, a sada to čine u Americi, iako imaju po 37 godina.
Fantastičnu noć iza sebe ima i povremeni srpski reprezentativac Dejan Joveljić koji je vodio njegov Los Anđeles Galaksi do trijumfa na gostovanju San Hozeu rezultatom 3:1.
Pejntsil je doneo prednost gostima iz Los Anđelesa u 18. minutu, da bi Joveljić u 43. minutu duplirao prednost na asistenciju pomenutog Pejntsila.
Treći gol za Los Anđeles postigao je bivši Barsin đak Riki Puđ i to na dodavanje srpskog napadača koji je odigrao fantastičan meč, pre nego što ga je u 63. minutu zamenio Beri.
Real Madrid - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2024
SPORT
„Čovek u crvenom“ sapleo Kralja u Valensiji – svirao kraj dok je lopta letela u gol /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala