- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lučani – mesto gde niču biseri

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 28.02.2024
Pratite nas
Mladost iz Lučana u prethodnom periodu iznedrila je nekoliko talentovanih igrača, a novi biser polako je počeo da sija i ime mu je Jovan Ćirić. Momak koji ima samo 16 godina briljira u mlađim selekcijama, a sve se češće u dobrom svetlu prikazuje i u Superligi.
Jovan Ćirić, 16-godišnji fudbaler Mladosti iz Lučana u konkurenciji do 17 godina odigrao je pet utakmica na kojima je upisao pet golova i četiri asistencije.
U ligi do 19 godina talentovani Jovan zabeležio je sedam nastupa na kojima je postigao dva gola i upisao jednu asistecniju.
Zaslužio je zbog maestralnih partija u mlađim timovima da se pet puta nađe u prvom tim, a do sada ima jednu asistenciju.
O mladom Ćiriću nedavno je govorio i Nenad Milovanović, sportski direktor kluba.
„Siguran sam da će se u nastavku šampionata još čuti i govoriti o najmlađem prvotimcu, Jovanu Ćiriću koji definitivno raspolaže neospornim fudbalskim kvalitetima“, rekao je Milovanović.
Ćirić nije prvi biser omladinske selekcije Mladosti koja već neko vreme pokazuje da izuzetno ulaže u mlade igrače. Najbolji primer je Uroš Sremčević koji je iz Lučana nedavno prešao u Crvenu zvezdu.
Prethodno su iznedrili i Nikolu Jojića koji je otišao u Stouk Siti.
Aleksandar Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2024
SPORT
Srbiji nedostaje još samo jedan „Švaba“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala