- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Fantastične vesti iz Andaluzije za Srbiju i Piksija /video/

© Foto : RFS / Uđi u bazu fotografijaNemanja Gudelj
Nemanja Gudelj - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2024
Pratite nas
Standardni srpski reprezentativni štoper Nemanja Gudelj, koji je u prvoj dekadi januara operisao koleno, vratio se već u trenažni proces, što je potvrdio njegov klub Sevilja.
Brže nego što je bilo ko očekivao i mogao da pretpostavi, iskusni defanzivac počeo je da radi sa ekipom i sa loptom i to je ono što sasvim sigurno raduje sve u Srbiji, posebno selektora Dragan Stojković Piksija, koji ima bezgranično poverenje u Nemanju Gudelja.
Gudelj je sredinom januara zbog prečestih problema i prejakih bolova morao „pod nož“ kako bi rešio problem sa meniskusom levom kolena, a sada je sve to daleko iza njega.
Sevilja je pred derbi sa Realom koji se u nedelju igra u Madridu, objavila video na kom se vidi kako srpski reprezentativac trenira sa ostatkom ekipe.
Gudelj je doduše radio u grupi sa igračima sa slabijom minutažom ove sezone, ali i to je svakako veliki pomak posle operacije.
Španski mediji ne preciziraju da li će Gudelj biti na spisku putnika za Madrid, ali je jasno da se vratio treninzima i da će vrlo brzo biti na raspolaganju treneru Kikeu Sančes Floresu.
Podsetimo, u prvi mah kada se početkom godine pojavila informacija da Gudelj mora na operaciju kolena, postojala je opravdana bojazan da bi štoper Orlova mogao da bude pod znakom pitanja za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali je sada jasno da će on biti potpuno spreman za sve izazove koji očekuju Srbiju na leto, a to su, pre svega dueli sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2024
SPORT
Kako je Nemanja probudio čopor „uspavanih lavova“
Sparta Galatasaraj - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2024
SPORT
Tuča fudbalera u Ligi Evrope – veliki skandal u Pragu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala