- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rusija obeležava Dan zaštitnika otadžbine: Putin položio venac na Grob neznanog junaka /video/

© Sputnik / Pavel Bednяkov / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin položio venac na Grob neznanog junaka
Predsednik Rusije Vladimir Putin položio venac na Grob neznanog junaka - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2024
Pratite nas
Rusija danas obeležava Dan zaštitnika otadžbine, a ruski predsednik Vladimir Putin položio je venac na Grob neznanog junaka kod zidina Kremlja.
U pratnji Putina bio je i ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.
Inače, predsednik Rusije čestitao je građanima Dan zaštitnika otadžbine dan ranije i tom prilikom istakao da učesnici specijalne operacije u Ukrajini pokazuju hrabrost i odvažnost kojima se ponosi čitava nacija.
„Vojnici i oficiri Rusije dostojno nastavljaju slavnu tradiciju. Na prvoj liniji su danas učesnici specijalne operacije. Vi se borite za istinu i pravdu, pokazujete hrabrost i odvažnost braneći Rusiju. Vi ste naši istinski narodni heroji. Ponosimo se vama, zadivljeni smo vašom neustrašivošću, cenimo podvige“, navodi se u čestitki Putina.
Podsetimo, Dan zaštitnika otadžbine slavi se od 1993. godine umesto Dana Crvene armije i posvećen je vojnicima, veteranima vojske i mornarice, avganistanskim ratnim veteranima i porodicama onih koji su bili i onih koji su i dalje u vojnim redovima.
Pogled na Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2024
RUSIJA
Putin čestitao Dan zaštitnika otadžbine: Učesnici SVO su naši istinski heroji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala