- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dva asa u istom avionu i Novakov komentar: „Odlično društvo“ /foto/

© AP Photo / Alessandra TarantinoNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, zaputio se ka Americi gde ga uskoro očekuje turnir u Indijan Velsu. Ništa tu ne bi bilo nesvakidašnje da Nole u avionu nije „naleteo“ na Rafaela Nadala, koji će po svoj prilici, takođe zauzeti svoje mesto na pomenutom Mastersu.
Nadal se povukao sa turnira u Dohi, najavivši da će dati sve od sebe da zaigra na američkoj turneji, i ako je, sudeći prema fotografiji iz aviona, gde se sreo sa Novakom Đokovićem, onda je jasno da će dvojica asova možda ponovo zaigrati jedan protiv drugog, kao u dobra stara vremena, kada su pucale žice na reketima od siline udaraca.
Đoković je putem društvene mreže podelio fotografiju dva teniska asa i dvojice velikih sportista koji su na putu za Sjedinjene Američke Države, uz komentar:
„Odlično društvo na putu za SAD“, napisao je Novak.
Jasno je da je svima onima koji istinski vole tenis puno srce i da im je drago kada vide Novaka Đokovića i Rafael Nadala na okupu, posle gotovo 20 godina dugih karijera.
Novak Đoković ove godine puni 37, Nadal 38 godina, zajedno imaju 46 Grend slem trofeja... Svaki komentar bio bi suvišan...
Ana Kalinska - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2024
SPORT
Novi blesak ruskog čuda u Dubaiju – Kalinska srušila i prvu na svetu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala