- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Brazil će gledati srpski derbi

© Foto : TSS/ Srđan StevanovićDušan Lajović
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2024
Pratite nas
Dušan Lajović, srpski teniser, plasirao se u osminu finala turnira 500 serije u Rio de Žaneiru pobedom nad Danijelom Elahijem Galanom rezultatom 4:6, 7:6, 6:1. Za četvrtfinale Dušan će se boriti protiv Lasla Đerea.
Srpski derbi igraće se u Rio de Žaneiru nakon što je Dušan Lajović uspeo da posle dva sata i 45 minuta borbe slomi otpor Kolumbijca.
Dušan je otvorio meč brejkom, ali je Galan odmah uzvratio, a potom još jednom oduzeo servis srpskom teniseru u završnici seta koji mu je potom i prirao.
Nije delovalo jednostavno ni u drugom setu, srpski teniser propustio je četiri brejk lopte na startu, a kada je i kasnije napravio brejk protivnik je još jednom uspeo lako da ga poništi.Ušlo se u taj-brejk koji je takođe potrajao, ali je na kraju pripao Dušanu.
U tom taj-brejku kao da je srpski teniser već uspeo da potpuno slomi Galana jer je u trećem setu Kolumbijac bio jedva vidljiv na terenu. Lajović je lako napravio dva brejka, na svoj servis nije imao problema i tako se plasirao u osminu finala.
Prethodno je to učinio i Laslo Đere protiv Zapate Miraljesa, a žreb je namestio da se dvojica srpskih tenisera bore za četvrtfinale što i nije tako sjajno jer će jedan morati da završi učešće.
Karlos Alkaras i Grigor Dimitrov - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2024
SPORT
Agonija Karlosa Alkarasa – Španac morao na startu da preda meč
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala