Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Brnabić: Ne vidim pobedu u odlaganju konstitutivne sednice Skupštine grada

© Tanjug / JADRANKA ILIĆAna Brnabić
Ana Brnabić - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2024
Pratite nas
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom odlaganja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, da ne vidi šta je pobeda u tome što je ta sednica odložena i dodala da je opozicija samo, kako je navela, protraćila vreme čitavog naroda.
"Njihova pobeda se uvek vezuje za gubitak za građane i za narod, ne vidim šta je pobeda u tome što se odložila konstitutivna sednica. Ne vidim šta je pobeda u tome što niste požurili sa formiranjem vlasti u jednoj važnoj lokalnoj samoupravi ili bilo kojoj lokalnoj samoupravi. Ne vidim šta ste pobedili ili kakva je pobeda to što ste protraćili vreme čitavog grada, svih ljudi koji su glasali za bilo koju političku opciju", rekla je Brnabić nakon polaganja kamena temeljca povodom početka radova na Naučno-tehnološkom parku Niš faza 2.
"Ono što je meni neverovatno i zaista fascinantno, jeste da je jedina politika te opozicije 'Srbija protiv nasilja' - politika nasilja. Zovu se Srbija protiv nasilja, a jedina politika im je nasilje i to su pokazali u Republičkom parlamentu i u Gradskoj skupštni", rekla je Brnabić.
Zastava Srbije i grada Beograda na zgradi Skupštine grada Beograda - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2024
SRBIJA
Odložena konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala