- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Marko propustio ogromnu šansu – žal za golom koji bi doneo prvu pobedu u sezoni /video/

© AP Photo / Bernat ArmangueMarko Milovanović
Marko Milovanović - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2024
Pratite nas
Marko Milovanović, 20-godišnji srpski fudbaler, bio je u prilici da donese prvu pobedu u sezonu Almeriji i to protiv Bilbaa međutim rezultat je ostao nerešen 0:0.
Iako su pre mesec dana pojedini španski mediji pisali o tome kako bi Marko Milovanović mogao iz Almerije da ode na pozajmicu Rasingu iz Santadera, srpski fudbaler našao je mesto u timu.
U meču sa Atletiko Bilbaom Milovanović je dobio priliku u 66. minutu kada je zamenio Lozana, a onda je u 89. minutu mogao da se upiše i u strelce.
Stopostotnu priliku imao je mladi srpski fudbaler koji se posle kontranapada našao ispred protivničkog gola i snažno šutirao. Lopta je okrznula stativu i ipak završila preko gola.
Bila je to neverovatno velika šansa za bivšeg fudbalera Partizana jer da je ta lopta ušla Almerija bi verovatno upisala tek prvu pobedu u sezoni i to protiv Bilbaa.
Pogodak bi još više dobio na značaju jer je Almerija već od starta drugog poluvremena ostala sa igračem manje.
Bilbao je imao veliku priliku da opravda ulogu favorita, ali umesto toga mučili su se sa igračem više i tako dopustili domaćem timu da osvoji tek sedmi bod ove sezone.
Almeriji ostaje žal za propuštenom prilikom srpksog fudbalera, a posle ove utakmice klub ostaje na poslednjem mestu na tabeli.
Đorđe Petrović - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2024
SPORT
Bez osnova proterali slavnog Rusa i doveli Amerikanca, a sada ih spasava – Srbin
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala