- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Danilović odgovorio na pitanje koje zanima Srbiju – da li će Jokić igrati u Parizu?

© Foto : KSS / Nebojša Paraušić Predrag Danilović
Predrag Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2024
Pratite nas
Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, pričao je o sastavu Orlova na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, a jasno je da se u centru pažnje našao as Denvera Nikola Jokić i to da li će posle preskočenog Mundobasketa u Manili, braniti boje Srbije u Parizu.
Danilović je u intervjuu za „Sporski žurnal“ izjavio da mu je izuzetno drago zbog fantastičnih partija srpskih košarkaša u NBA ligi, pre svega što je Vasilije Micić konačno dobio priliku da u redovima Šarlog Hornetsa pokaže šta zna.
Na konkretno pitanje da li će Jokić biti na raspolaganju Srbiji na Igrama u Parizu, Danilović je prvo u šaljivom tonu odgovorio:
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2024
SPORT
Nervozni Jokić opet pao pred kraljevima – Vasa jači od Bogdana i solidni Jović /video/
„Sačekajmo prvo da vidimo da li će se naći na spisku selektora Svetislava Pešić“, bile su prve reči Danilovića, da bi zatim usledio ozbiljniji ton:
„Bez šale, previše je rano govoriti o tome. Sezona je tek na polovini, sve nas raduju sjajne partije Jokića i Bogdanovića. Drago mi je i što je Micić startovao u Šarlotu. Ali, nema potrebe licitirati sa imenima igrača koji će biti u sastavu. U svakom slučaju, nadam se će da Svetislav Pešić, Marina Maljković i Marko Ždero biti na slatkim mukama i da nam svima planove neće remetiti viša sila“, rekao je za Žurnal Predrag Danilović.
Osim košarkaša koji su se okitili srebrom na Mundobasketu, plasman na Igre izborile su nedavno i košarkašice na kvalifikacionom turniru u Brazilu, dok će deo najveće sportske svetske smotre biti i basketaši na turniru „3 na 3“, koji redovno osvajaju medalje na velikim takmičenjima.
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2024
SPORT
Zvezda preko FMP-a do polufinala – čeka je čačanska senzacija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala