- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski rvač na krovu Evrope!

© Foto : jutjub/ Soюz Veteranov SportaNajbolji sportisti borili su se u devet sportova; rvanje grčko – rimskim stilom, rvanje slobodnim stilom, grepling, džudo, boks, kik boks, MMA, tekvondo i kjoko šin kai. Pobedila je Rusija rezultatom 7:2.
Najbolji sportisti borili su se u devet sportova; rvanje grčko – rimskim stilom, rvanje slobodnim stilom, grepling, džudo, boks, kik boks, MMA, tekvondo i kjoko šin kai. Pobedila je Rusija rezultatom 7:2. - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2024
Pratite nas
Rvač reprezentacije Srbije Aleksandar Komarov osvojio je zlato u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom na Evropskom prvenstvu u Bukureštu, pošto je u finalu bio bolji od Turčina Ali Čengiza rezultatom 4:1
Na putu do zlata Komarov je zabeležio pet pobeda savladavši i dosadašnjeg prvaka Evrope Ištvana Takača iz Mađarske, kao i aktuelnog olimpijskog šampiona Ukrajinca Žana Belenjuka.
U kategoriji do 60 kilograma Georgi Tibilov je posle posle pobeda nad Keremom Kamalom iz Turske 10:3 i Oliverom Tamašom Skržipčakom sa 12:2 zaustavljen u četvrtfinalu.
On je izgubio od Viktora Čobanua iz Moldavije, ali će kroz repesaž biti u prilici da se bori za bronzu. Njegov protivnik biće Ukrajinac Viktor Petrik.
Sebastijan Nađ će takođe kroz repesaž imati mogućnost da se bori za bronzano odličje u kategoriji do 67 kilograma. Nađ je izgubio u osmini finala od Hasrata Jafarova iz Azerbejdžana, a rival u repesažu biće mu Abu Amaev iz Bugarske.
Fudbalske lopte - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2024
SPORT
Biser s Banovog brda u društvu zvezda Reala, Barselone i Arsenala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala