- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Veliko interesovanje za međunarodnu premijeru filma o Džeju: U Beču rasprodato 11 sala

© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/Adria Film/Jovica Kosanovi ćVeliko interesovanje za međunarodnu premijeru filma o Džeju: U Beču rasprodato 11 sala
Veliko interesovanje za međunarodnu premijeru filma o Džeju: U Beču rasprodato 11 sala  - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2024
Pratite nas
Interesovanje publike za premijeru filma „Nedelja“ u Beču, nadmašilo je sva očekivanja, zbog čega su domaćini morali da organizuju projekcije tokom dva dana u 11 sala koje su bile do poslednjeg mesta ispunjene.
Ova dvodnevna premijera, zbog enormnog interesovanja publike, postavila je novi rekord sa više od 3.000 prodatih ulaznica, čime je postala najveća premijera domaćeg filma van granica matične zemlje do sada, ističu producenti.
Film je prikazan u bioskopu „Sinepleks“ u Beču, u prisustvu glumačke i autorske ekipe.
„Nedelja” o životu pevača Džeja Ramadanovskog za tri nedelje od početka prikazivanja pogledalo je 400.000 gledalaca.
Režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, a igraju Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.
Nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, film je na redovnom repertoaru širom zemlje i regiona, kao i u preko 70 bioskopa širom Evrope.
Film Nedelja o Džeju Ramadanovskom - Sputnik Srbija, 1920, 09.02.2024
KULTURA
Džej vratio ljude u bioskope: Za tri nedelje film „Nedelja” pogledalo 400.000 gledalaca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala