- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iznenađujuće tvrdnje iz Italije: Drugoligaš pregovara sa Teodosićem

© Foto : ABA liga / Đorđe KostićMiloš Teodosić
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2024
Pratite nas
Miloš Teodosić, košarkaš Crvene zvezde, pravi je heroj u timu i miljenik je među navijačima, ali iz Italije stižu vesti da bi srpski košarkaš mogao da napusti crveno-bele. U intervju za „Korijere delo sport“ predsednik italijanskog drugoligaša Trapanija otkrio je da taj klub pregovara sa Teodosićem.
Dolazak Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu bio je obostrana želja kluba i košarkaša, a dane u crveno-belom dresu srpski košarkaš koristi na odličan način da širi svoju magiju po terenu zbog čega ga navijači obožavaju.
Međutim, potpuno neočekivano pojavila se vest da bi Teodosić mogao da se vrati u Italiju i to u klub koji nastupa u Seriji B. O tome je govorio Valeri Antonini, predsednik Trapanija, koji tvrdi da želi da uvede klub u elitni rang i da povodom toga pregovara i sa Teodosićem.
„Želim da našim navijačima i gradu podarim plasman u Seriju A i već mislimo o narednoj sezoni jer nećemo da budemo nepripremljeni. Imamo već dogovor sa dvojicom veoma jakih igrača, a tu su i pregovori sa jednim srpskim košarkašem koji igra u Srbiji i koji je već bio u Italiji“, rekao je Antonini.
Na to je novinar upitao da li je reč o Teodosiću, a Antonini je dao potvrdan odgovor.
„To ste vi rekli, imate dobar njuh“, rekao je Italijan.
Trapani nije daleko od Serije A s obzirom na to da su trenutno lideri jedne od dve konferencije sa 21 pobedom i samo jednim porazom.
Teodosić je pre dolaska u Zvezdu i Italiji proveo četiri godine. U periodu od 2019. do 2023. godine nastupao je za Virtus, a prethodno je igrao za Los Anđeles Kliperse, CSKA iz Moskve, Olimpijakos, Borac i FMP.
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2024
SPORT
Vasa nije iskoristio šansu – a Luka je ponovo pravio čuda /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala