- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Košarkaši Zvezde i Partizana poručuju: „Izvinjavamo se, sramota!“

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović - Sputnik Srbija, 1920, 06.02.2024
Pratite nas
Težak dan imali su navijači Crvene zvezde i Partizana gledajući svoje ljubimce u ABA ligi. Crveno-beli su ubedljivo poraženi na gostovanju Budućnosti, dok je Partizan izgubio od Splita na svom terenu. Potom su se oglasili Danilo Anđušić i Nemanja Nedović i istakli da nisu zadovoljni igrom svojih timova.
Nedovićeva izjava ide u smeru izvinjenja zvezdaškoj javnosti.
„Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgoricu, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi. Naša igra je, bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar, bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu, počev od energije koja je bila daleko do nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu. Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime, jer ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone“, reči su Nemanje Nedovića.
Danilo Anđušić stao je pred kamere posle utakmice i rekao da je prikazana igra bila nedopustiva.
„Sramota. Ne mislim u smislu potcenjivanja Splita koji je odigrao sjajan meč i pogodio dosta šuteva. Naša igra, ovo što smo pokazali, nije nivo na kom želimo da budemo. Treba da se zapitamo, da vidimo gde smo, šta smo i da izađemo iz krize najbrže što možemo. Slede nam bitne utakmice što u Evroligi, što u Kupu. Treba da se izdignemo iz ove situacije", rekao je Anđušić.
Videćemo kako će večiti reagovati posle ovako teških poraza.
Zek Ledej - Sputnik Srbija, 1920, 06.02.2024
SPORT
Sedam pokušaja u jednom napadu – i ništa?! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala