- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvat „uticao“ da poraste „srpska kolonija“ na Balearima /foto, video/

© Tanjug / Alessandro GarofaloNemanja Radonjić
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2024
Pratite nas
Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić i zvanično je potpisao za Majorku, za koju će do kraja sezone igrati kao pozajmljeni fudbaler Torina. Brzonogi Nišlija postao je tako treći Srbin u redovima kluba sa Balearskih ostrva, posle golmana Predraga Rajkovića i defanzivca Matije Nastasića.
Gotovo je, Radonjić je zadužio dres španskog kluba, iako se prethodnih dana glasno spekulisalo da će iz Italije preći u Grčku, tačnije da će obući dres Olimpijakosa i da će ponovo braniti crveno-bele boje, na kraju je izbor pao na Majorku.
Radonjić je postao drugo pojačanje kluba sa Baleara u zimskom prelaznom roku, a klub je sve ozvanično na svom oficijalnom sajtu.
„Mnogo sam srećan što sam ovde. Dobro poznajem klub. Pričao sam sa Rajkovićem i Nastasićem i objasnili su mi da je sve odlično u klubu. Želim da postižem golove i da asistiram. Trudiću se da pomognem saigračima i timu“, rekao je temperamentni Nišlija za sajt Majorke.
Radonjić je fantastično otvorio sezonu, ali je onda usledio novi sukob sa hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem, posle čega se srpski reprezentativac preselio na klupu za rezervne igrače.
Promena sredine je ovoga puta bila neizbežna, a Majorka je bila najkonkretnija kako bi u svoje redove dovela brzonogog krilnog fudbalera koji je tokom karijere branio boje velikog broja evropskih klubova, od Crvene zvezde, preko Rome, do Benfike, Herte, Marseja...
Kada je Majorka u pitanju, klub je trenutno na 15. poziciji u Primeri sa 20 osvojenih bodova.
Hrvatska – Maroko - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2024
SPORT
Mali je veliki, a hit Mundijala je prerano završio afričku priču /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala