- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Beg od Jokića se neće isplatiti: „Liga će ispitati Embida“

© AP Photo / David ZalubowskiDžoel Embid
Džoel Embid - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2024
Pratite nas
Neposredno pred početak meča Denvera i Filadelfije Džoel Embid odradio je zagrevanje, a onda se 15 minuta pre početka meča njegovo ime našlo n alisti povređenih igrača. Time je Embid petu godinu zaredom izbegao suret sa Nikolom Jokićem u Koloradu, a dobro obavešteni izvori tvrde i da će NBA liga istražiti njegov postupak.
Dok je Nikola Jokić posle pobede Denvera nad Filadelfijom branio Džoela Embida i odbijao da priča o tome što on od 2019. Godine nije igrao u Koloradu, Majkl Meloun, trener Nagetsa, apelovao je na sudije u NBA da istraže zašto je Embid i ovoga puta promenio odluku i to pred sam početak meča.
Šems Čaranija, dobro obavešteni NBA insajder, takođe se oglasio povodom ove situacije i nagovestio da će liga morati da reaguje.
„Embid celog dana kada je bila utakmica nije ušao u protokol povređenih. Nije ušao u taj protokol sve do 15 minuta pred početak meča. Liga će to sigurno ispitati, to je rekao i Meloun. Liga će to ispitati jer je precrtan u poslednjoj sekundi. Nismo znali da postoji ta mogućnost, a onda ga izbrišu pet minuta pred meč. Očekuje da će NBA to istražiti“, napisao je Čaranija.
Nik Nurs, trener Filadelfije posle pobede Denvera rekao je da je i sam za to da neće moći da računa na Embida saznao pred sam početak meča.
Svojim izostankom Embid je samo napravio problem svom timu koji nije uspeo da se nosi su dominantnim Jokićem.
Španski plejmejker Riki Rubio na utakmici protiv Poljske - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2024
SPORT
Imao problema sa mentalnim zdravljem, sada se vraća – i to u Evropu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala