- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Udruženje novinara CG: Spomenica ruskom ambasadoru za očuvanje bratskih odnosa Rusije i Crne Gore

© Foto : Sputnjiku ustupio Boban NovovićUdruženje novinara Crne Gore uručilo Spomenicu ruskom ambasadoru u Podgorici Vladislavu Maslenikovu za očuvanje bratskih odnosa Rusije i Crne Gore
Udruženje novinara Crne Gore uručilo Spomenicu ruskom ambasadoru u Podgorici Vladislavu Maslenikovu za očuvanje bratskih odnosa Rusije i Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2024
Pratite nas
Žiri Udruženja novinara Crne Gore doneo je odluku da Spomenicu 150 godina novinarstva u Crnoj Gori dodeli ambasadoru Ruske Federacije u Podgorici Vladislavu Maslenikovu za očuvanje i negovanje bratskih odnosa Rusije i Crne Gore.
Ambasador Maslenikov istakao je da mu je izuzetna čast da dobie priznanje za dobre i prijateljske odnose sa narodom Crne Gore i pored sankcija koje prema Ruskoj Federaciji uvela Vlada Crne Gore.

"Spremni smo kao i do sada da održavamo dobre odnose sa narodom Crne Gore i institucijama koje žele saradnju sa Ruskom Federacijom, kao što je Udruženje novinara Crne Gore. Posebno smo zahvalni Udruženju naovinara što je prošle godine dalo nagradu za životno delo ruskoj novinarki Dariji Duginoj, koja je ubijena u terorističkom napadu", rekao je Maslenikov.

Ruski ambasador zahvalio je Udruženju novinara Crne Gore za prijem i uručeno priznanje predsedniku Saveza novinara Rusije Vladimiru Solovjevu.
Na danas održanoj Skupštini novinara Crne Gore dodeljene su nagrade Žirija za dodelu godišnjih nagrada za 2023. godinu, tako je nagradu za životno delo dodeljena novinaru Mići Sekuloviću dopisniku "Novosti" iz Berana.
Godišnje nagrade Udruženja novinara Crne Gore za 2023. godinu dobili su : Željko Šapurić /Dan/, Vesna Dević /Svetigora/ i Predrag Nikolić /Radio Kotor/.
© Foto : Sputnjiku ustupio Boban NovovićDodela godišnjih nagrada Udruženja novinara Crne Gore
Dodela godišnjih nagrada Udruženja novinara Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2024
Dodela godišnjih nagrada Udruženja novinara Crne Gore
Nagrada za reportažu u 2023. godini pripala je Bobanu Novoviću novinaru iz Podgorice za reportaže objavljene na Sputnjiku, a za kolumnu Emilu Labudoviću direktoru Srpske kuće u Podgorici.
Nagrada za fotografiju pripala je Borisu Musiću /sajt Mitropolije crnogorsko–primorske/, a za sajt pripala je kraljevskoj porodici Srbije.
Pogledajte i:
Boban Novović - Sputnik Srbija, 1920, 21.01.2024
REGION
Nagrade Udruženja novinara CG – među najboljima i Boban Novović za reportaže objavljene na Sputnjiku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala