- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nikolu povredio saigrač – poznato kolika pauza ga čeka /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićNikola Milutinov
Nikola Milutinov - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2024
Pratite nas
Nikola Milutinov, srpski košarkaš, povredio se tokom derbija grčkog prvenstva između Panatinaioksa i Olimpijakosa i to na krajnje bizaran način jer mu je saigrač Kostas Papanikolau ušao u putanju. Posle prvih snimanja objavljeno je da će srpski reprezentativac van terena biti četiri nedelje.
Već je Nikola Milutinov ove sezone imao problem sa povredom, a sada će ponovo morati na pauzu i to zbog neopreznog saigrača Kosasa Papanikolaua. Grčki košarkaš je tokom povratka u odbranu ušao u putanju srpskom reprezentativcu.
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2024
SPORT
Amerika je u Dekijevu čast gledala ka Beogradu – „Srceparajuće, ništa slično nisam video“
Milutinov je naleteo na njega i pao, a onda ostao da leži na parketu neko vreme držeći se sa bolnom grimasom za levi zglob. Situacija se dogodila u trećoj četvrtini i bilo je jasno da Olimpijakos neće do kraja moći da računa na Milutinova.
Srpski reprezentativac nije mogao da se osloni na nogu, teren je napustio uz pomoć saigrača i fizioterapeuta, a posle prvih pregleda i snimanja utvrđeno je da će Nikola morati na pauzu od četiri nedelje.
Nije to dobra vest za Olimpijakos kada se uzme u obzir koliko doprinos Milutinova znači timu što se najbolje videlo nedavno protiv Makabija kada je ostvario učinak od 20 poena i 20 skokova.
Panatinaikos je savladao Olimpijakos rezultatom 85:80, a odličnu utakmicu uprkos porazu svog tima odigrao je Filip Petrušev koji je upisao 18 poena, šest skokova i tri asistencije.
Vest o formi Petruševa kao i povredi Milutova utiču i na reprezentaciju Srbije kojoj predstoje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.
Orlovi prvu utakmicu igraju na domaćem terenu protiv Finske 23. februara, a ako oporavak bude tekao prema planu upravo bi ta utakmica mogla da bude povratnička.
Džoel Embid - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2024
SPORT
Nestvarna noć u NBA: Embidovih 70, Tauns brojao do 62, Durent do 43!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala