- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ren se oglasio zbog Matića: „Neshvatljivo ponašanje“

© Sputnik / Elena RuskoNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2024
Pratite nas
Nemanja Matić, srpski fudbaler, napustio je Ren, a istoimeni klub za koji igra oglasio se saopštenjem i naveo kako je Matićevo ponašanje neshvatljivo.
Posle šest meseci koliko je Nemanja Matić proveo u Renu izgleda da je došlo do problema u odnosu srpskog fudbalera i kluba.
Nakon što se nije pojavio na treningu Matić je viđen na železničkoj stanici kako napušta francuski grad, a klub se povodom te situacije oglasio saopštenjem.
„Vezista Rena Nemanja Matić nije se pojavio na poslednjem treningu ekipe za koji je dobio poziv. Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine“, piše u saopštenju kluba.
Ren poručuje da čeka Matićevo saopštenje.
„Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normanu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da povuče sve neohopdne mere kako bi zaštitio svoje interese“, piše u saopštenju francuskog kluba.
Do nesuglasica je kako prenose francuski mediji došlo jer je Ren Matiču tvrdio da u gradu postoji internacionalna škola za njegovo troje dece, ali se potom ispostavilo da je to bila laž.
Srpski fudbaler odlučio je da ostane u Francuskoj, ali u drugom gradu odnosno u Lionu gde bi igrao za Olimpik.
Francuski mediji takođe navode da se porodica Matić nalazi u Londonu.
Rade Krunić - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2024
SPORT
Širi se jugoslovenska kolonija u Istanbulu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala