- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Matić ljut na Ren – Srbin seo u voz, da li je karta u jednom smeru? /foto/

© AP Photo / Matt DunhamSrpski fudbaler Nemanja Matić
Srpski fudbaler Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 10.01.2024
Pratite nas
Izgleda da je puklo na relaciji Ren – Nemanja Matić. Prema pisanju francuskih medija nekadašnji reprezentativac Srbije viđen je na železničkoj stanici kako ulazi u voz, i to napustio je grad.
Pitanje od milion dolara glasi da li je Matić kog je naljutio Ren uzeo kartu u jednom pravcu ili će ipak morati da se vrati i da odradi bar sezonu do kraja.
Matić je u Renu za sada proveo samo šest meseci, počelo je odlično, ali je onda usledilo do razmimoilaženja mišljenja, a tu su i stvari koje nemaju veze sa fudbalom.
Naime, mediji u Francuskoj pisali su da je Matić ljut na Ren što mu je kada je dolazio garantovano da postoji internacionalna škola u koju će moći da idu njegova deca (troje dece ima), ali to na kraju jednostavno nije odgovaralo istini. U Renu nema takvih škola, pa je Matić spreman da karijeru nastavi u Francuskoj, samo u drugom klubu i drugom gradu.
Javljao se već Olimpik Lion, kao i Olimpik Marsej, ali je Ren to glatko odbio jer i dalje, uprkos svemu računa na usluge i dragoceno iskustvo koje poseduje bivši vezista Rome, Čelsija, Mančester junajteda, Benfike...
Matić je, pišu Francuzi, napustio Vocap grupu i ispraznio je ormarić u klupskoj svlačionici, što je bio jasan znak da je kraj na pomolu.
Sumnje da je puklo, dodatno su podgrejane fotografijama na kojima je Nemanja Matić na železničkoj stanici u Renu, kako ulazi u voz.
Da li je karta u jednom smeru, verovatno ćemo uskoro saznati...
Podsetimo, Matić je iz Rome letos stigao krajnje neočekivano u Ren za koji je odigrao 13 utakmica u prvenstvu, nije postigao gol, niti je upisao asistenciju.
Gelor Kanga - Sputnik Srbija, 1920, 10.01.2024
SPORT
Iz Gabona mu ponovo prete sudom dok se u Srbiji ludo zabavlja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala