- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iz Gabona mu ponovo prete sudom dok se u Srbiji ludo zabavlja

© Sputnik / Lola ĐorđevićGelor Kanga
Gelor Kanga - Sputnik Srbija, 1920, 10.01.2024
Pratite nas
Ne stišava se bura oko veziste Crvene zvezde Gelora Kange, kog iz Gabona ponovo optužuju i izgleda će opet morati na sud, kako bi dokazao da je rođen 1990. godine, uprkos tome što postoje dokumenti koji pokazuju da mu je majka, navodno, preminula 1986. godine!?
Neverovatno, ali istinito. Sud će po svemu sudeći morati da utvrdi šta je tačno, i ko je zapravo u pravu.
A, do tada Gelor Kanga uživa u Srbiji, gde je već godinama stacioniran i stekao je epitet miljenika „Delija“ zbog odnosa prema crveno-belom dresu i partijama koje pruža, efektnim golovima i brojnim asistencijama.
Franc Bekenbauer - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2024
SPORT
Stepi za Sputnjik: „Kako sam velikom Kajzeru rekao – ne''!
Crveno-beli su danas počeli pripreme za nastavak sezone, a prethodno su na Košutnjaku obavili medicinske preglede, gde je u centru pažnje, sudeći prema videoukoji se pojavio na društvenim mrežama, bio Gelor Kanga, ili Kiaku Kiaku Kinga iz Demokratske republike Kongo, kao što tvrde mediji u Gabonu.
Kanga je pričao na srpskom za lekarima, a nakon što je završio preglede i uputio se ka Marakani, morao je da se vrati jer je „zaboravio“ Pitera Olajinku, kog je tražio po svim ordinacijama što je nasmejalo prisutne.
I dok se Kanga ludo zabavlja u Srbiji iz Gabona mu ponovo prete sudom i stižu nove optužbe da je krivotvorio krštenicu (rodni list), jer tvrdi da je rođen 1. septembra 1990. godine, čime je sebe, navodno, učinio pet godina mlađim.
Međutim, 2021. godine pojavila se sumnja da je rođen 1985. godine. I kako je jedno vreme istraga utihnula, sada je ponovo aktuelna ta priča i mediji u Gabonu pišu da postoje dokazi da je Kanga rođen 5. januara 1985. godine i da će zbog toga morati ponovo pred sud u Libervilu.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2024
SPORT
„Sada sam Kevin Vladimirovič i 100 odsto sam Rus“: Putin dodelio pasoš Amerikancu koji ga obožava
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala