- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak je na vreme prepoznao opasnost i obradovao Srbiju /video/

© AP Photo / Trevor CollensNovak Đoković Srbija Kina Junajted kup
Novak Đoković Srbija Kina Junajted kup - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, odradio je prvi trening u Melburnu na „Rod Lejver Areni“ pred početak Australijan opena, na kom će jurišati na rekordnu 11. titulu, a ukupno 25. grend slem trofej.
Uvukla se sumnja i strah ukosti zbog problema s povredom zgloba, ali prema onome viđenom s „Rod Lejvera“ i prema izveštajima iz Australije, Nole je trenirao punim intenzitetom, bez vidljivih tragova da ga nešto muči.
Sve to ukazuje da je lakša povreda ručnog zgloba prošlost i da je Đoković na Junajted kupu, gde je Srbija učestvovala i stigla do četvtfinala, prepoznao opasnost i rešio je da dejstvuje na najbolji mogući način, kako bi izbegao pogoršanje situacije, pa se povukao, prepustivši mesto Hamadu Međedoviću u singl konkurenciji.
Vaterpolo  - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2024
SPORT
Novi sistem naterao „delfine“ da plivaju dužim putem ka medalji na EP
Početak prvog Grend slema u godini zakazan je za 14. januar. Titulu brani ko drugi nego Novak Đoković, dok se njegov, sada već bivši najveći rival – Rafael Nadal, povukao zbog obnovljene povrede stomačnog mišića.
Jasno je da će najveća pretnja po Srbina u Australiji biti drugi Španac Karlos Alkaras, tu su još i Rusi Danil Medeved, Andrej Rubljov, kao i Italijan Janik Siner, te Aleks de Minor i ostali...
Novak takođe u Melburnu i brani prvo mesto na ATP rang-listi na kom je ovog ponedeljka započeo čak 407. nedelju, što je apsolutni rekord.
Holger Rune i Novak Đoković – US open - Sputnik Srbija, 1920, 08.01.2024
SPORT
„Moramo redovnije da pobeđujemo Novaka“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala