- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Beogradska filharmonija prve koncerte u novoj godini posvećuje bebama

© Foto : Sputnjiku ustupila Beogradska filharmonija/Marko ĐokovićKoncert za bebe Beogradske filharmonije
Koncert za bebe Beogradske filharmonije - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2024
Pratite nas
Prve nastupe u 2024. godini Beogradska filharmonija posvećuje najmlađoj publici. Popularni koncertići za bebe održavaju se od 9. do 12. januara, od 11 i 12.30 u Sali Beogradske filharmonije.
Za najmlađu publiku uzrasta do dve godine, orkestar će izvesti najlepše valcere zajedno sa mladim dirigentom Vukom Volkov-Popovićem.
U dobro poznatoj muzičkoj igraonici u koju se pretvara sala Filharmonije, bebe i njihovi roditelji uživaće u spletu najlepših valcera.
Već šest sezona, koncertići za bebe su najpopularniji program Beogradske filharmonije za čije ulaznice uvek vlada ogromno interesovanje, pa je januarski ciklus koncerata rasprodat za nekoliko sati.
Filharmonija najavljuje nova druženja sa bebama i njihovim roditeljima, bakama i dekama, od 12. do 14. februara, a ulaznice će biti u prodaji od 5. februara na filharmonijskoj blagajni kao i onlajn.
Aleksandar Radulović će zajedno sa svojim kolegom Ivanom Marjanovićem svirati na veoma proširenom instrumentarijumu punom neobičnih „aksesoara - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2023
KULTURA
Orkestarska NBA liga Beogradske filharmonije: Istaknuti muzičari u novom svetlu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala