- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdana Bogdanovića čeka trejd?

© Foto : FIBABogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2024
Pratite nas
Čelnici košarkaškog kluba Atlanta Hoksi spremni su da trejduju srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, prenosi američki sajt Bličer riport.
Američki mediji podsećaju da je Atlanta najbolji rezultat u prethodnih nekoliko godina napravila u sezoni 2020/2021. kada je stigla do finala Istočne konferencije NBA lige.
Međutim, klub iz Atlante nije uspeo u poslednje tri sezone da ostvari dobar rezultat iako je na papiru imao jak sastav. Hoksi su prošle sezone eliminisani u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige od Bostona.
Bličer riport se poziva na NBA insajdere, koji tvrde da su samo Tre Jang i Džejlen Džonson nedodirljivi, dok svi ostali košarkaši mogu da promene sredinu uključujući i Bogdana Bogdanovića.
„Atlanta je odlučna da u budućnosti gradi tim oko Janga i Džonsona sa novim trenerom Kvinom Snajderom. Što znači da su Dežonte Marej, Deandre Hanter i Klint Kapela dostupni za trejdove. Očekuje se da sjajni šuter Bogdan Bogdanović privuče veliku pažnju, ništa manju od bilo koga drugoga iz sastava Hoksa“, naveo je novinar Mark Štajn.
Bogdanović (31) je ove sezone odigrao 31 meč u NBA ligi, a prosečno beleži 17,7 poena i ima 3,2 skoka i 2,7 asistencija po utakmici.
Jovan Mijatović - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2024
SPORT
„Zvezdin Bekam“ za Sputnjik: „Ništa nije došlo preko noći – imao sam cilj“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala