- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak progovorio kineski i ostavio bez teksta Olgu i Viktora /video/

© AP Photo / Trevor CollensNovak Đoković i Olga Danilović
Novak Đoković i Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2024
Pratite nas
Gde je Novak Đoković, tu je zabava zagarantovana. Srpski teniski as poznat je kao poliglota i istinski šoumen, pa je tako Nole u Australiji čestitao Novu godinu na kineskom, i to posle pobede Srbije upravo nad Kinom.
Nekoliko jezika govori Novak Đoković, od engleskog, preko francuskog, italijanskog, a sada je u svoj široki asortiman dodao i kineski!
Ne, nije nikakva šala, zaista je Đoković na kineskom odlučio da čestita 2024. godinu, što je ostavilo bez teksta Olgu Danilović i selektora Viktora Troickog tokom konferencije za medije održane u Pertu.
„Srećna vam Nova godina. Kako ste, hvala na podršci. Volim vas sve u Kini, dobri moji prijatelji“, rekao je na kineskom svetski broj 1 Novak Đoković, što je iznenadilo brojne prisutne, dok su Olga Danilović i Viktor Troicki u prvi mah bili šokirani, da bi ubrzo počeli da se smeju jer je situacija bila krajnje spontana.
Olga je u prvi mah bila zaprepašćenja i čini se da ni sama nije znala na kom jeziku se obraća prisutnima njen stariji kolega, da bi uskoro i sama shvatila da je Novak naučio i po koju reč kineskog i to je vrlo dobro učinio, što nije nimalo lako.
Ustalom, kako je sve izgledalo - Novak, Australija i kineska čestitka Nove godine, pogledajte u videu koji je ispod teksta.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2024
SPORT
Nova godina, stare navike: Novak izbrojao do 406 – pad Đerea na startu
Srbija je upisala trijumf protiv Kine rezultatom 2:1, a naredni meč igra 2. januara protiv reprezentacije Češke, i to tri sata iza ponoći po srednjeevropskom vremenu.
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2024
SPORT
Lajović za Sputnjik o Srbiji, Novaku, mentalnom zdravlju i boginjama
Rodžer Federer i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2024
SPORT
Nadal otkrio ko mu je najveći rival: „Elegancija protiv ratnika“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala