- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Koristiće sve metode: SAD će nastaviti da podgrevaju sukob u Ukrajini i sledeće godine

© Sputnik / RIA Novosti / Uđi u bazu fotografijaRuska garda u Melitopolju
Ruska garda u Melitopolju - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2023
Pratite nas
Amerika će nastaviti da podstiče sukob u Ukrajini i 2024. godine i učiniće sve da tema podrške kijevskog režima ostane aktuelna, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.
„Ako uspeju da izvuku novac od svojih poreskih obveznika – to će i uraditi. Ako ne uspeju, podsticaće kijevski režim na strašna dela, uključujući terorističke napade, kako bi pokazali aktivnost u tom pravcu“, izjavila je Zaharova za radio „Komsomoljska pravda“.
Kako je dodala, predstavnici Demokratske partije u SAD neće moći da odustanu od podrške Kijevu tokom predizborne trke za predsedničke izbore, koji će biti održani sledeće godine.
„Koristiće se svakakve metode i, naravno, to će biti velika i beskonačna informaciono-politička predstava jer će u suprotnom morati da priznaju da im se taj projekat raspao, a za demokrate, za one koji sada idu u izborni ciklus, to je ravno smrti“, ocenila je Zaharova, istakavši da Belu kuću ne interesuje sudbina same Ukrajine i Ukrajinaca.
Predsednički izbori u SAD biće održani 5. novembra 2024. godine. U izbornoj trci učestvuju tri nezavisna kandidata, isto toliko iz Demokratske stranke, uključujući aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena, i sedam političara iz Republikanske partije, uključujući bivšeg predsednika Donalda Trampa.
VS RF nanesli raketnый udar po obъektam voennoй infrastrukturы Ukrainы - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2023
RUSIJA
Šojgu: Ruska vojska ispunila glavni zadatak u 2023. godini
Pogledajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala