- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Održana premijera filma „Sluga 2“ u Moskvi, sledeće nedelje u Beogradu

© Foto : Printskrin/Ustupljeno Sputnjiku/Yellow, Black and WhiteOdržana premijera filma „Sluga 2“ u Moskvi, sledeće nedelje u Beogradu
Održana premijera filma „Sluga 2“ u Moskvi, sledeće nedelje u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2023
Pratite nas
Svetska premijera dugoočekivanog nastavka najgledanije komedije svih vremena - „Sluga 2“ Klima Šipenka sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, održana je sinoć u Moskvi.
Mnogobrojna publika u Moskvi je uživala u duhovitoj filmskoj priči, koja prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković).
U prvom filmu, koji je proglašen najgledanijem filmom u Rusiji svih vremena, Biković je glumio mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je, sticajem neverovatnih okolnosti, promenilo na bolje.
Nakon „putovanja u prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.
Igraju i Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi.
Beogradska premijera film „Sluga 2” zakazana je za 28. decembra u Galeriji Sinepleks, a od 4. januara biće u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.
Ovo je novi projekat uspešnog tandema Šipenko - Biković, nakon ostvarenja "Sluga" i "Izazov", prvog filma snimanog u svemiru.
Maša i Miloš Biković - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2023
Podkast
Miloš Biković: Ima političara koje bih poslao u kosmos sa kartom u jednom pravcu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala