- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Miloš Biković: Ima političara koje bih poslao u kosmos sa kartom u jednom pravcu /video/

© Sputnik / Sputnjik SrbijaMaša i Miloš Biković
Maša i Miloš Biković - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2023
Pratite nas
Gostujući u emisiji „Maša i...“ poznati glumac Miloš Biković otkrio je koji mu je sledeći izazov nakon filma „Izazov“ snimanog u svemiru, šta bi voleo da proba da uradi u bestežinskom stanju, ali i da li sankcije uvedene ruskoj kulturi važe i van granica naše planete.
Iako je već odavno zvezda u Srbiji i Rusiji, Miloš Biković se, zahvaljujući najnovijem ostvarenju, filmu „Izazov“ i „bukvalno“ vinuo u zvezde i ispisao istoriju kao tumač glavne uloge u prvom igranom filmu ikada snimanom na Međunarodnoj svemirskoj stanici.
U duhu njegovog novog filma, postavili smo mu nekoliko „kosmičkih“ pitanja i pokušali da saznamo, između ostalog, ko bi se od svetskih političara najbolje snašao u svemirskoj šetnji.
„Ne znam ko bi se najbolje snašao u svemirskoj šetnji, ali znam da postoji dobar broj njih koje bi bilo lepo poslati gore u jednom pravcu“, objašnjava Biković.
Poznati glumac je i kroz šalu prokomentarisao da li je iskusio susret sa vanzemaljskom inteligencijom.
„Retko imam kontakt generalno sa inteligencijom, što svojom, što tuđom. Sa vanzemaljskom još nisam imao prilike da se sretnem“, kaže Biković za Sputnjik.

O emisiji „Maša i ...“

„Maša i ...“ je emisija portala Sputnjik Srbija u kojoj novinarka Maša Radović u formi kratkog video-intervjua razgovara sa poznatim ličnostima iz sveta politike, kulture, sporta... Emituje se svake druge nedelje u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala