- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đorđe odbranio Čelsi, pa se pohvalio: „Oduševljen i zahvalan“

© Foto : Fudbalski savez SrbijeĐorđe Petrović, golman, Nju Ingland
Đorđe Petrović, golman, Nju Ingland - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2023
Pratite nas
Talentovani srpski golman Đorđe Petrović branio je i odbranio mrežu Čelsija u dvoboju sa Šefild junajtedom odigranom u Londonu na Stamford bridžu - 2:0, u meču 17. kola Premijer lige.
Nakon što je klub objavio da je prvi golman Roberto Sančez povređen i da ga čeka odsustvo zbog problema sa kolenom, tako je postalo jasno da će talentovani Đorđe Petrović, koji je iz Čukaričkog prešao u MLS ligu, u redove Nju Ingland Revolušna, dobiti priliku od prvog minuta protiv Šefilda.
„Plavci“ koji su bili apsolutni favoriti u dvoboju sa fenjerašnjem, uspeli su da dođu do tri boda, golvima Palmera i Džeksona u drugom poluvremenu, dok je Srbin među stativama bio sasvim solidan i uspeo je da sačuva Čelsijevu mrežu.
Plenio je sigurnošću i mirnoćom prilikom svakog kontakta sa loptom, a to su upravo konstatovali i navijači kluba iz Londona na društvenim mrežama.
„Iako mislim da nije imao mnogo posla, Petrović je izgledao tako mirno i staloženo danas, za razliku od Sančeza“, bio je jedan u nizu od pohvalnih komentara na račun Petrovića.
Momak rođen u Požarevcu pre 24 godine, nije krio oduševljenje zbog takvog razvoja događaja, pa se svega nekoliko minuta posle pobede pohvalio na društvenim mrežama kratkim komentarom.
„Prva utakmica na Bridžu. Prvi 'klinšit'. Apsolutno oduševljen i zahvalan“, napisao je Đorđe Petrović na društvenoj mreži H (bivši Tviter).
Čelsi je 10. na tabeli Premijer lige sa 22 osvojena boda, Šefild je ostao zakucan za dno sa osam bodova, dok prvoplasirani Liverpul ima 37 bodova.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Jovan Mijatović - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2023
SPORT
Mijatovićev het-trik za poker Zvezde u Subotici i zagrevanje za Partizan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala