- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Luton se oglasio o stanju fudbalera koji je kolabirao na terenu

CC0 / Pixabay / Fudbalski stadion — ilustracija
Fudbalski stadion — ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2023
Pratite nas
Nemile scene na utakmici 17. kola Premijer lige između Bornmuta i Lutona, gde je fudbaler gostujućeg tima Tom Lokjer kolabirao u 62. minutu i usledio je momentalni prekid. Tom je prevezen u bolnicu u svesnom stanju i klub uverava navijače
Defanzivcu Lutona nije prvi put da kolabira na terenu, identična stvar dogodila mu se i letos. Lekari su ekspresno utrčali na teren, kao i menadžer Lutona, koji je sklonio svoje fudbalere da ne gledaju jezive scene i kako bi lekari mogli da pruže pomoć Tomu Lokjeru.
Prema pisanju britanskih medija igrači oba tima bili su u šoku zbog nemilih scena i na terenu su se molili za defanzivca Lutona.
Ako je uopšte i bitan rezultat, gosti iz Lutona poveli su preko Adebaja već u trećem minutu, da bi domaćin preko iskusnog Solankea stigao do izjednačenja u 58. minutu. Samo četiri minuta kasnije dogodio se pravi horor i Tom Lokjer se samo srušio na sredini terena, posle čega je počela borba za njegov život.
Utakmica je prekinuta i neće biti nastavljena, a Tom je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu, posle čega se Luton oglasio zvaničnim saopštenjem.
"Naša medicinska služba može da potvrdi da je kapiten šeširdžija doživeo srčani napad na terenu, ali je u trenucima dok je iznošen sa terena bio svestan. Ukazana mu je lekarska pomoć na stadionu, i ovom prilikom se zahvaljujemo medicinskom osoblju oba tima", naveli su iz Lutona.
FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2023
SPORT
Španci „naterali“ Zvezdu da se oglasi tokom meča sa Spartakom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala