- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Stiže nastavak najgledanije komedije svih vremena: „Sluga 2“ posle Moskve 28. decembra u Beogradu

© Foto : Sputnjiku ustupio Yellow, Black and White Film "Sluga 2" Klima Šipenka
Film Sluga 2 Klima Šipenka - Sputnik Srbija, 1920, 14.12.2023
Pratite nas
Odmah nakon svetske premijere u Moskvi, dugoočekivani nastavak najgledanije komedije svih vremena „Sluga 2“ Klima Šipenka, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, biće premijerno prikazan u Beogradu 28. decembra u Galeriji Sinepleks.
Prvi deo ove komedije zabeležen je kao najgledaniji film svih vremena u Rusiji, a veliki uspeh je postigao i u Srbiji gde je bio, prema rečima producenta, najgledaniji film u 2020. godini.
U nastavku duhovite filmske priče publika će pratiti komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje.
Nakon „putovanja u prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu.
Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistavog Sankt Peterburga davne epohe u koju nasvodi filmska priča.
Pored Miloša Bikovića i Aglaje Tarasove, igraju Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i drugi.
Film „Sluga 2” će od 4. januara biti na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.
Miloš Biković - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2023
KULTURA
Biković za Sputnjik o ruskom „Izazovu": Možda bi sledeći korak bio snimanje na Mesecu /video, foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala