- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Američko oružje se širi po svetu

© Ministerstvo oboronы RF / Uđi u bazu fotografijaSpecijalna vojna operacija ruske vojske u Ukrajini
Specijalna vojna operacija ruske vojske u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 13.12.2023
Pratite nas
Američko naoružanje, koje je predviđeno za Kijev, širi se po regionima sveta zbog ukrajinske korupcije, prenosi ambasada Rusije na društvenim mrežama reči ruskog ambasadora u Vašingtonu Anatolija Antonova .
„Smrtonosno oružje koje je napravljeno u Sjedinjenim Američkim Državama za 200 miliona dolara, doneće samo još veće zatezanje konflikta i stradanje hiljada ljudi. Pritom, ne samo na istoku Evrope, već i u drugim regionima sveta, po kojima se zahvaljujući korumpiranim Ukrajincima širi ovo oružje“, podvukao je ruski ambasador.
Ranije je američki predsednik Džozef Bajden na sastanku sa predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim izjavio da je odobrio Ukrajini nov paket vojne pomoći u vrednosti od 200 miliona dolara.
Kako je pojasnio američki državni sekretar Entoni Blinken, pomoć uključuje municiju i komponente za PVO sisteme, dodatnu municiju za sisteme „hajmars“, artiljerijsko naoružanje kalibra 155 i 105 milimetara, protivtenkovske granate, municiju za malokalibarsko oružje, kao i delove i drugu opremu.
Raketa ispaljena iz Pojasa Gaze na Izrael. - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2023
RUSIJA
Medvedev: „Avganistansko“ i „ukrajinsko“ oružje ubija ljude na Bliskom istoku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala