- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rusi ugostili srpskog trenera – čeka se potpis

© Tanjug / Tom WellerŽarko Lazetić
Žarko Lazetić - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2023
Pratite nas
Prema pisanju ruskog „Čempionšipa“ Žarko Lazetić, srpski fudbalski trener, pratio je utakmicu Sočija i Orenburga, a razlog tome je to što bi uskoro mogao da postane trener ekipe sa Crnog Mora.
Već neko vreme govori se o tome da će Žarko Lazetić napustiti ekipu TSC-a, a ruski mediji tvrde da je prvi kandidat da sedne na klupu Sočija.
Ruski „Čempionat“ pisao je o tome kako je srpski trener pratio utakmicu Sočija i Orenburga i to kako bi se bolje upoznao sa ekipom koju bi uskoro mogao da preuzme.
Kako prenose ruski mediji postoji velika verovatnoća da je Lazetić došao i povodom konkretnih pregovora sa klubom koji već neko vreme pokušava da pronađe pravog trenera.
Na početku sezone na tom mestu bio je Dmitrij Hohlov, zatim ga je smenio Aleksandr Točilin, a na utakmicu koju je Lazetić gledao Soči je predvodio Denis Kljujev.
Soči se nalazi na poslednjem mestu Premijer lige i evidentno je da klubu „gori pod nogama“ kada je reč o pronalaženju stručnjaka koji bi mogao da popravi situaciju. Osim Lazetića potencijalni kandidat je i Marko Savić iz Voždovca.
Ipak, Lazetićeva odlična 2023. godina dovela ga je do toga da bude Sočijeva prva želja. Doveo je TSC na drugo mesto Superlige, a klub se takmiči i u Ligi Evrope.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2023
SPORT
Sukob i tuča fudbalera – a onda i navijača IMT-a i Novog Pazara /video/
Fudbalska lopta  - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2023
SPORT
Navijač preminuo na tribinama – prekinuta utakmica
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala