- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Direktor "Rusija sevodnja": Uvek smo tamo gde se događa nešto važno, gde je potrebno Rusiji

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaGeneralni direktor Sputnjika Dmitrij Kiseljov
Generalni direktor Sputnjika Dmitrij Kiseljov - Sputnik Srbija, 1920, 09.12.2023
Pratite nas
Generalni direktor Međunarodne medijske grupe „Rusija sevodnja“, kojoj pripada i Sputnjik, Dmitrij Kiseljov čestitao je zaposlenima 10. godišnjicu postojanja porukom da kompanija nastavlja slavne tradicije svojih prethodnika kao jedan od vodećih medija u zemlji i svetu, nudeći auditorijumu sadržaj u najmodernijim formatima.
„Tokom godina smo prešli veliki put, uspevši ne samo da ne izgubimo, nego i da uvećamo nasleđe naših izuzetnih prethodnika – Sovinformbiroa, APN, Moskovskog radija, Glasa Rusije i RIA Novosti“, naveo je Kiseljov ističući da su upravo tradicije, ali i jedinstveni stvaralački resursi najveća vrednost medijske grupe.
Brendovi kao što su RIA Novosti, Sputnjik, Ukrajina.ru, InoSMI, Radio Sputnjik, projekti SputnikPro i RIA.Lab, radovi fotoreportera i analitičara nailaze na zasluženo poštovanje kolega iz drugih ruskih medija i predstavljaju simbol profesionalnog kvaliteta, naveo je on.
„Zapadne sankcije uvedene protiv grupe i njenih zaposlenih nisu ništa više nego znak zavisti i slabosti“, istakao je Kiseljov.
Prema njegovim rečima, stasava nova generacija novinara, a „Rusija sevodnja“ sa svojom razgranatom mrežom ratnih reportera u zoni specijalne vojne operacije daje veliki doprinos sveobuhvatnom i objektivnom izveštavanju o operaciji.

„Na žalost, nismo prošli bez gubitaka. U ratu, koju je 2014. godine u Donbasu pokrenuo kijevski režim, poginuo je naš fotoreporter Andrej Stenjin, a ovog leta smo sahranili ratnog izveštača Rostislava Žuravljova. Njihov profesionalni i ljudski podvig uvek će nas podsećati na nesebično obavljanje posla“, rekao je Kiseljov.

Mi smo uvek tamo gde se događa nešto važno, gde je žarište, gde je potrebno Rusiji, zaključio je generalni direktor „Rusija sevodnja“.
Predsednik Rusije Vladimir Putin u poseti Rusija sevodnja - Sputnik Srbija, 1920, 09.12.2023
RUSIJA
„Rusija sevodnja“ slavi 10. godišnjicu: Putin i Mišustin uputili čestitke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala