- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Povratak Pantera i poruka: „Haos na terenu i mir u glavi“

© Sputnik / Lola ĐorđevićKevin Panter
Kevin Panter - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
Pratite nas
Zek Ledej je sa 23 poena bio najefikasniji akter u pobedi Partizana posle preokreta nad PAO, ali je kapiten Kevin Panter, koji se posle duže pauze od povrede vratio na parket, bio taj koji je upalio „fitilj“ za eksploziju oduševljenja u „Beogradskoj areni“.
Amerikanac kojio obožava da uzima bitne šuteve, uprkos tome što često zna naniže nekoliko promašaja, što je i bio slučaj protiv „atinskih zelenih“, proradio je kada je to bilo najpotrebnije.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
SPORT
Novaku fali zlato iz Pariza, a Francuz nema dilemu: „Pričamo o Đokoviću...“
Nije ga bilo neko vreme zbog povrede, ali je vredno trenirao, a kako je objasnio novinarima posle velike pobede izvojevane posle produžetka, nikada ne gubi veru u sebe.
Nanizao je povratnik Panter sedam od ukupnih 13 poena u finišu susreta, dominirao je u produžetku i vodio je crno-bele do petog trijumfa u Evroligi.
„Gubili smo deset razlike na četiri minuta pre kraja meča. Uspeli smo da preokrenemo rezultat, hvala Bogu. Osećaj je fantastičan. Rekao sam sebi da moram da budem strpljiv i fokusiran, da ne smem da izgubim svoju igru. Ne mogu da izgubim samopouzdanje zbog nekoliko grešaka. Kao lider tima ne smem da padam, moram da ostanem miran i kada je haos na parketu“, istakao je kapiten Partizana Kevin Panter.
Upravo je iskusni američki šuter pogodio preko bivšeg saigrača i velikog prijatelja Matijasa Lesora šut za produžetak, da bi u nastavku „parni valjak“ samleo Grke za konačnih 92:87.
Marko Gudurić - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
SPORT
Krađa godine u režiji Srbina i Izraelca – „kralj“ je prvi put na kolenima /video/
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
SPORT
Bogdanov novembar za pamćenje – u tandemu sa Jangom presudio „ludom Srbinu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala