- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bahar pominjao ostavku: „Ne mogu ja da postižem golove...“

© Sputnik / Lola ĐorđevićBarak Bahar
Barak Bahar - Sputnik Srbija, 1920, 29.11.2023
Pratite nas
Nesrećno i lako pala je Crvena zvezda u Bernu pred Jang Bojsom (2:0) u petom kolu Lige šampiona, čime su razbijene sve nade da bi ekipa mogla da prezimi u Evropi, a trener Barak Bahar je jasno poručio da ne razmišlja o ostavci, kao i da je krivica na svima.
Promašivala je Zvezda u Bernu, šest ili sedam izglednih prilika za postizanje gola, od kojih nijedna lopta nije završila u mreži „mladih dečaka“.
Umesto toga, dva gola u mreži Omrija Glazera za mirnu zimu Švajcaraca koji će na proleće takmičenje nastaviti u Ligi Evrope.
Razočaran je očekivano rezultatom bio Izraelac Barah Bahar, kom vi vrlo verovatno mnogi želeli da vide leđa posle brojinih neuspeha na evropskoj sceni, kao i posrtanju u Superligi, ali za sada od toga nema ništa.
„Ne razmišljam o ostavci, krivica je na svima.Nikada ne odustajem, verujem u tim u i igrače. Učiniću sve da nastavimo. Nismo uspeli protiv Jang Bojsa, završili smo kao poslednji u grupi. Želim da izvučem pozitivne stvari iz ove utakmice, da budem ponosan na momke koji su se borili do kraja, kao i u svakoj utakmic, i okrećemo se sledećoj utakmici. Dobro smo počeli, igrali visok presing, mogli da postignemo tri gola u prvih šest minuta, ali nismo. Posle toga smo primili dva gola iz prekida, ponovo imali šanse i to je priča ove utakmice“, analizirao je Barak.
Bahar je prokomentarisao i šest-sedam kolosalnih prilika koja su promašili fudbaleri Zvezde. Pre svih Šerif Ndiaje, zatim Bukari, kao i Kraso, Mijatović, Hvang.
„Ja ne mogu da uđem na teren i da postižem golove. Stvaramo šanse, ali ne postižemo dovoljno golova. Imali smo šest ili sedam stopostotnih prilika, a posao igrača je da to reše“, konstatovao je izraelski strateg koji se nije proslavio na klupi srpskog šampiona.
Crvena zvezda u poslednjem kolu Grupne faze Grupe G u kojoj je zakucana za dno dočekuje aktuelnog prvaka Evrope Mančester siti 13. decembra.
Zvezda - Jang Bojs - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2023
SPORT
Zvezda poražena u Švajcarskoj za kraj snova o proleću u Evropi
Ćiro Imobile - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2023
SPORT
Ćiro jači od Kelta
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala