- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čeka li Petruševa nova selidba u NBA?

© Sputnik / Lola ĐorđevićFilip Petrušev
Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2023
Pratite nas
Američki mediji pišu da su Sakramento Kingsi raspoloženi da budu veoma aktivni na tržištu trejdova u NBA ligi, a to bi moglo da znači i novu selidbu za srpskog košarkaša Filipa Petruševa.
„Kingsi će biti zainteresovani da dovedu nekog od poznatijih igrača, Paskala Sijakama, O Dži Anunobija, možda Zeka Lavina“, napisao je poznati novinar Šams Haranija.
Videćemo da li to može još jednom da promeni status Filipa Petruševa koji je već dosta „šetao“ po NBA ligi.
Petrušev je ranije za samo nedelju dana uspeo je da iz Filadelfije bude trejdovan u Los Anđele Kliperse, zatim u Sakramento koji je onda odlučio da mu ne pruži šansu i koji ga je poslao u Stokton.
Onda su se Kingsi posle manje od 24 sata ipak predomislili i odlučili da srpskog košarkaša vrate u timu, pa se tako on našao u rotaciji Sakramenta protiv Portlanda.
Nema sumnje da Filipu ovako česte selidbe ne prijaju i zbunjuju ga, pogotovo kada se uzme u obzir da nigde nije dobio pravu šansu da se prikaže u najboljem svetlu.
Bilo bi dobro kada bi se skrasio i dobio pravu priliku u Sakramentu, a možda bi putem nekog novog trejda ipak završio u sredini gde će se njegove sposobnosti više ceniti.
U jednom momentu se spominjao njegov povratak u Evropu, ali Petrušev prevashodno želi da se izbori za mesto pod suncem u NBA.
NBA logo - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2023
SPORT
Crveni alarm u Americi: „Ostaćete bez posla“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala