- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Italijanski velikan favorit u trci za Partizanovog talentovanog napadača

© Foto : FK PartizanStadion FK Partizan
Stadion FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2023
Pratite nas
Italijanski fudbalski velikan Milan ima „veliku prednost“ u odnosu na druge klubove u trci da potpiše Matiju Popovića kao slobodno igrača, javljaju italijanski mediji.
Italijanski sajt Kalčomerkato prenosi da je „izbila varnica“ između Milana i Popovića (trenutno fudbaler Partizana) koja bi „trebalo da dovede do potpisivanja ugovora“. Zvanična ponuda Rosonera je na stolu: petogodišnji ugovor i značajno veća plata od ove koju sada ima.
Milan je već neko vreme skautirao tinejdžera i veruje da ga njegova brzina, tehnički kvalitet i svestranost (može da igra bilo gde na napadačkim pozicijama) čine veoma perspektivnim.
Popović se približava kraju priče sa Partizanom, s obzirom da mu ugovor ističe 31. decembra i tada će moći da potpiše sa novim klubom. Do tada igra ostaje otvorena, a Borusija Dortmund, Barselona, Lajpcig i drugi klubovi još pokušavaju.
Milan, navodno, zna da je „stvorio veliku prednost“, ali naravno kada su transferi u pitanju ništa nije gotovo dok nije gotovo.
Popović i njegovo okruženje su poslednjih dana pokazali pozitivna osećanja prema Milanu, pa se sada u redovima milanskog velikana nadaju da će doći do potpisa veoma interesantnog perspektivnog igrača.
NBA logo - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2023
SPORT
Crveni alarm u Americi: „Ostaćete bez posla“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala