- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crnogorci i dalje „dišu za vratom“ Srbiji

© Sputnik / Lola ĐorđevićSrbija i Crna Gora
Srbija i Crna Gora - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2023
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobedila je Litvaniju u devetom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:0 i ostala je u šansama za plasman na završno takmičenje.
Utakmicu u Grupi G pomno je pratila i Srbija koja u nedelju u Leskovcu ne sme da izgubi od Bugarske ako želi da ode na Evropsko prvenstvo.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2023
SPORT
Jedna saga je okončana – da li naslednica moćnog agenta priprema teren za drugu?
Crna Gora je, sa druge strane, morala da ostvari pozitivan rezultat kako bi ostala u trci za drugu poziciju u grupi gde je lider Mađarska, a koju trenutno drži Srbija.
U slučaju remija ili poraza Crne Gore, Srbija je već večeras mogla da proslavi plasman na Evropsko prvenstvo, ali će morati da sačeka na to.
Crnogorci su slavili sa 2:0, golovima Edvina Kuča već u trećem minutu i asistenta kod tog gola, kapitena Stevana Jovetića u 48.
Reprezentacija nekadašnje jugoslovenske države u nedelju od 15.00 igra protiv lidera Mađarske u pokušaju da se dodatno približi Srbiji koja „beži“ dva poena – 13:11.
Plasman obezedio Sofascore
U istom terminu Srbija će igrati protiv Bugarske u Leskovcu i neophodan joj je bar bod da bi obezbedila prolaz na Evropsko prvenstvu – u slučaju da Crna Gora pobedi Mađarsku poeni bi bili izjednačeni na 14:14, ali Srbija ima bolji odnos u međusobnim duelima u kvalifikacijama.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala