Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Voda povezana sa trovanjem u Hrvatskoj nije u portfoliju Koka-kole u Srbiji

CC0 / / Koka-kola
Koka-kola - Sputnik Srbija, 1920, 07.11.2023
Pratite nas
Kompanije Koka-kola HBC Srbija saopštila je danas da se voda "Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml", koja je povezana sa slučajem trovanja u Hrvatskoj, ne nalazi u portfoliju te kompanije na srpskom tržištu.
"Iskreno se nadamo brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj u Hrvatskoj", navodi se u saopštenju kompanije Koka-kola Srbija.
Iz Koka-kole navode da su kvalitet i bezbednost njihovih proizvoda uvek bili ključni prioritet kompanije, prenosi Tanjug.
Nakon što su se društvenim mrežama proširile poruke u kojima se upozoravaju građani da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi Koka-kola Hrvatska, jer uzrokuju oštećenje jednjaka i želuca, u Kliničko-bolničkom centru Rijeka potvrđen je slučaj trovanja, preneli su hrvatski mediji.
Kako se navodi, slučaj trovanja vodom iz flašice u Hrvatskoj nije prvi, prethodila su mu još najmanje dva za koja je javnost saznala, od kojih se jedan dogodio još u maju, kada je bračni par u riječkom restoranu naručio mineralnu vodu koja im je poslužena pre ručka, ali i slučaj jednog dečaka iz Krapine.
Zapusk novыh proizvodstvennыh liniй zavoda Coca-Cola v Sankt-Peterburge - Sputnik Srbija, 1920, 07.11.2023
DRUŠTVO
Incident u Hrvatskoj: Trovanje gaziranim napitkom, oglasila se „Koka-kola“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala